materialeconst

STRUCTURI

check_signINVELITORI SI SISTEME DE SCURGERE


 • GERARD
  CLASSIC
  Țiglele Gerard Classic arată bine, durează mai mult și sunt sigure în orice mediu. Țiglele Classic pot adăuga stil și siguranță oricărei case sau clădiri comerciale. Fiecare modul este profilat din oțel de calitate superioară protejat de un strat de Zincalume®, având o rezistență excepțională, iar acoperirea de piatră natural intensifică frumuseţea profilului tradițional.
  DIAMANT
  GERARD DIAMANT - Inspirat de unul dintre cele mai rezistente şi durabile materiale cunoscute din lume.

  Produse de inventatorul ţiglelor metalice cu acoperire de piatră, lider de piaţă de mai bine de 50 de ani, acoperişurile noastre au fost testate în condiţii extreme de-a lungul timpului. Fie că vorbim de cutremurele din Noua Zeelandă, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinţi din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de căderile masive de zăpadă din cei mai înalţi munţi ai Europei, acoperişurile GERARD au rezistat împotriva celor mai puternice forţe ale naturii.

  GERARD DIAMANT nu numai că va rezista pentru o lungă perioadă de timp, protejându-vă pe dumneavoastră şi generaţiile viitoare, ci vă va ajuta să economisiţi bani pentru că suprafaţa de acoperire a unui modul cu 10% mai mare, faţă de celelalte profile Gerard, reduce costurile şi timpul de montaj.

  HERITAGE
  În țiglele Gerard Heritage se regăsesc mai mult de 50 de ani de cercetare și dezvoltare. Modulul Gerard Heritage este format prin presarea oțelului într-un modul cu 7 ondule orizontale. Fiecare modul este profilat așa încât suprapunerile să fie perfecte iar interconectarea modulelor să fie estetică.
  MILANO
  Țiglele Gerard Milano au fost create, folosind tehnologie de ultimă oră, pentru a extinde larga noastră gamă de profile. Având aspectul atemporal al acoperișurilor mediteraneene, Gerard Milano este alegerea perfectă pentru arhitecții care se vor bucura să lucreze cu acest profil versatil.
  SHAKE
  Coloniștii europeni care au emigrat în America în secolele XVII – XVIII au adus cu ei stilurile tradiționale de învelitori engleze, olandeze, franceze și germane în acoperișuri și au recreat aceste stiluri din lemn, care se găsea din belșug. Cedrul era spart cu toporul pentru a crea șindrile. Aspectul natural al şindrilei de lemn a fost recreat în profilul Gerard Shake, încorporând totodată şi caracteristicile unui montaj rapid.
  SHINGLE
  Alegeți Gerard Shingle pentru acoperiș și ați ales un acoperiș rezistent, durabil și atractiv. Alte tipuri de șindrile, precum cele din lemn, sunt sisteme de acoperiș scumpe deoarece trebuie montate peste un substrat lemnos. În plus, țiglele Gerard Shingle își păstrează aspectul atractiv, comparativ cu multe alte acoperișuri cu șindrilă, tocmai datorită miezului durabil și stabil din oțel.

  BILKA
  Țiglă CLASIC
  Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

  Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial. Țigla metalică CLASIC se produce în 25 de nuanțe mate și lucioase.

  Panourile de țiglă metalică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Pentru lungimi de apă foarte mari, unde acoperirea cu un singur panou de țiglă nu este recomandată, se impune folosirea a două sau mai multe panouri de țiglă metalică. Acest aspect prevede calcularea panourilor de la partea inferioară ca multiplu de țigle, luând în considerare suprapunerea tehnică de 150 mm.

  Țiglă BALCANIC
  Țiglă BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică BALCANIC se produce în 25 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

  O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.

  Țigla metalică BALCANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Țiglă IBERIC
  Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Țigla metalică IBERIC se produce în 25 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

  Țiglă CARPATIC
  Țigla CARPATIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică CARPATIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

  Țigla metalică CARPATIC se produce în 25 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul CARPATIC este soluția.

  Modelul este unul inspirat din peisajul etnografic carpatic caracterizat de constructii cu o geometrie predominant angulară. Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice. De asemenea cei care optează pentru construirea unei noi case, clădiri cu influențe arhitecturale de origine carpatică o vor putea face fără a întâmpina probleme la alegerea acoperișului.

  Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

  RAIKO
  PREMIUM
  Sistemul pluvial RAIKO PREMIUM este sistemul de scurgere complet, ideal pentru orice acoperiş. Experienţa vastă și cooperarea strânsă cu clienţii şi distribuitorii noştri sunt baza conceperii şi construirii unui sistem modern. Fiecare, chiar și cel mai mic element al sistemului pluvial RAIKO PREMIUM este rezultatul selecției procedeielor tehnologice optime, ale căror unicitate sânt protejate de patentele deținute. Sistemul puvial RAIKO PREMIUM este un sistem complet de scurgere a apelor pluviale, ideal pentru orice acoperiș. Experiența bogată și cooperarea strînsă cu clienții și contractorii sânt baza creării elementelor moderne ale sistemului. RAIKO este un sistem unic și ușor de montat, ideal adaptat la orice condiții atmosferice și pentru fiecare obiect. Sistem ale cărui efecte vizuale, subliniază subtil frumusețea fiecărei clădiri.
  Elementele sistemului RAIKO PREMIUM sunt produse pe baza tehnologiei suedeze din oțel de cea mai bună calitate (0,6mm) zincat pe ambele părți (275g/m2) și acoperit cu un strat de Prelaq RWS (2x35μm) - producător SSAB (Suedia). Stratul de Prelaq RWS se caracterizează printr-o suprafață foarte netedă si stabilitatea culorii, precum si printr-o rezistență adecvată față de acțiunea precipitațiilor și a impurităților din atmosferă. Cele opt straturi protectoare care acoperă tabla garantează elementelor o rezistență deosebită la coroziune, si prelungeste de multe ori perioada de exploatare a sistemului. Prin urmare, sistemul pluvial RAIKO PREMIUM se caracterizează printr-o rezistența de lungă durată, iar întreținearea lui se reduce doar la îndepărtarea impurităților din jgheaburi.
  .

  LINDAB
  TIGLA METALICA
  Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei.
  Indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.
  Tigla metalica Lindab imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de lunga durata. Acoperisul tau va avea capacitate portanta ridicata si vei scapa de grija tiglelor sparte sau crapate. Greutatea redusa, de numai 5kg/mp, genereaza economii importante la realizarea constructiei; tigla metalica Lindab fiind solutia ideala atat pentru acoperisuri noi cat si in cazul renovarilor. Profilul inalt al tiglei metalice Lindab si suprapunerile speciale ale panourilor asigura protectie 100% la infiltratii chiar si pentru acoperisurile cu panta mica de pana la 14 grade.
  Ai libertate deplina de alegere: 9 profile distincte, culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne cu mai multe variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al suprafetei si o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.
  TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA
  Avantajele tiglei metalice Lindab, pe scurt:
  • pentru constructii noi sau renovari,
  • otel de calitate superioara,
  • greutate redusa, numai 5 kg,
  • panouri debitate la comanda,
  • pentru acoperisuri cu panta intre 14 si 90 grade,
  • gama completa de componente si accessorii,
  • culori clasice sau moderne,
  • ecologice.
  Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.
  • Poliesterul lucios "PE" reproduce fidel imaginea unui acoperis clasic
  • Poliesterul "MATT" si "MPE" sunt acoperiri speciale, mate ce ofera un plus de eleganta acoperisului
  • High-Built Poliesterul "HBPE" are un aspect lucios granulat. Stratul de acoperire de 50μm, confera o rezistenta buna a culorii si protectie ridicata împotriva coroziunii si zgarieturilor. Acest sistem de acoperire este ideal pentru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicata.
  .

 • TEGOLA
  TEGOLA MASTER COPPO
  Nouă şindrilă Master Coppo, lansată de Tegola România reprezintă o soluţie inovatoare pentru cei ce doresc să păstreze aspectul tradiţional, beneficiind în acelaşi timp şi de calităţile unui acoperiş Tegola.
  Master Coppo face posibilă păstrarea şi integrarea în arhitectură tradiţională, este materialul ideal pentru clădiri istorice, proiecte cu o mare valoare arhitecturală sau, de ce nu, este potrivit pentru menţinerea autenticităţii clădirilor în mediile rurale şi urbane.
  TEGOLA MASTER
  Tegola Master, datorită unei suprapuneri particulare în două straturi laminate, propune un efect de relief tipic acoperişurilor tradiţionale. Cele opt culori ale gamei Master permit o perfectă încadrare ambientală. Rezultatul este o tegola foarte flexibilă şi uşor de montat chiar şi la temperaturi scăzute.
  TEGOLA LIBERTY
  Cu Tegola Liberty, Tegola Canadese garantează noi soluţii estetice cu aceleaşi caracteristici tehnice ale gamei ceramizate.


 • CREATON
  BALANCE

  Gama "BALANCE" deschide o nouă eră în designul acoperişurilor în ceea ce priveşte eficienţa costurilor şi designul. Calitatea de top şi proporţiile armonioase ce se pretează la suprafeţe mari de acoperiş dar şi la suprafeţe mici, permit un montaj eficient din punct de vedere al costurilor, cea mai înaltă siguranţă ca rezultat direct al tehnologiei de interconectare şi o valoare ce durează în timp. Gama "BALANCE" este o poveste de succes.

  Cu un necesar de aproximativ 8.4 plăci/m², CREATON oferă o placă ce demonstrează nu numai exemplare calităţi şi frumuseţe senzaţională, dar şi o placă ce stabileşte noi standarde în legătură cu eficienţa costurilor. În plus gama convinge datorită marjei mari de montaj de 26 mm, rezistenţei statice crescute datorită coastelor pronunţate şi papucilor de prindere.

  RAPIDO
  Gama "RAPIDO" combină tradiţia cu tehnologia pentru a crea placa perfectă cu sistem de interconectare şi dublă depresiune ce se prezintă ca fiind extrem de eficientă din punct de vedere al costurilor ca efect al formatului extrem de mare. Dincolo de fiabilitatea extremă şi frumuseţea senzaţională, gama "RAPIDO" vine cu toate caracteristicile unui produs de top de calitate CREATON oferind în acelaşi timp un bun raport preţ / performanţă. Rezultatul e fascinant obţinând un necesar de aproximativ 8.1 plăci/m², extraordinara siguranţă rezultând din tehnologia sofisticată de producţie ce permite un montaj rapid şi cerinţe scăzute. Dincolo de sistemul de interconectare adânc, ce prezintă laterale duble şi laturi înalte, siguranţa ce durează este asigurată prin coastele de suport de pe intrados şi cele trei papuci de prindere. Marja mare de montaj în zona de sus oferă cea mai mare flexibilitate la orice înclinaţie de acoperiş ce va mulţumi proprietarii de clădiri pentru decenii.

  TERRA ROSA
  MARSILIA
  Necesar la mp de acoperis: 15,7 buc.
  Rectilinitate longitudinala: 1,0%
  Coeficient de planeitate: 1,0
  Coeficient de impermeabilitate, ICX=0,8
  Capacitate portanta: min. 1200 N
  Rezistenta la înghet: 150 cicluri
  Greutate: 2,800 kg
  Distanta între sipci: 32,5 cm
  Lungimea sipcii: pas de 20 + 5,5 cm
  Mod de prindere pe sipci: 2 ciocuri si o gaura de cui
  Panta: minim 20 grade
  PORTUGHEZA
  Necesar la mp de acoperis: 16 buc.
  Rectilinitate longitudinala: 1,0%
  Coeficient de planeitate: 1,0
  Coeficient de impermeabilitate, ICX=0,8
  Capacitate portanta: min. 1500 N
  Rezistenta la înghet: 150 cicluri
  Greutate: 2,850 kg
  Distanta între sipci: 32,8 cm
  Lungimea sipcii: pas de 19 + 12 cm
  Mod de prindere pe sipci: 2 ciocuri si o gaura de cui
  Panta: minim 20 grade
  FRANCIA
  Necesar la mp de acoperis: 10 buc.
  Rectilinitate longitudinala: 1,0%
  Coeficient de planeitate: 0,6
  Coeficient de impermeabilitate, ICX=0,8
  Capacitate portanta: min. 1200 N
  Rezistenta la înghet: 150 cicluri
  Greutate: 4,400 kg
  Distanta între sipci: 41cm ± 0,2mm
  Lungimea sipcii: pas de 25 + 6 cm
  Mod de prindere pe sipci: 2 ciocuri si o gaura de cui
  Panta: minim 18 grade

  TONDACH
  RUMBA
  Formele ei arcuite conferă acoperișului un aer mediteranean.

  Țigla ceramică TONDACH® Rumba XXL este produsă dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Suprafață acestei țigle, oferă acoperișului un aer mediteranean. Un acoperiș cu Rumba inspiră un stil de viață confortabil și temperamental.

  Țiglele TONDACH® Rumba sunt disponibile într-o gamă cromatică vastă, inclusiv glazuri Amadeus.

  TANGO+
  Această țiglă îmbină avantajele formatului mare, cu cele ale țiglei TONDAH® Tango.

  Această țiglă îmbină avantajele formatului mare cu cele ale țiglei Tango, foarte populară și utilizată la renovarea acoperișurilor. Poate fi utlizată atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări.

  BOLERO


  Țiglele ceramice TONDACH® Bolero XXL reprezintă cea mai bună alegere dacă preferați formele simple.

  Acestea sunt produse dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Având o suprafață clasică și elegantă, țigla ceramică TONDACH® Bolero XXL corespunde celor mai înalte standarde ale construcțiilor contemporane. Prin simplitatea sa, adaugă o notă distinsă clădirilor în stil modern.

  TWIST
  Țigla ceramică TONDACH® Twist este produsă dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricare.

  O clădire acoperită cu Twsit atrage privirile prin armonia pe care o radiază. Forma dinamică a suprafeței acoperișului, îi conferă acestuia un caracter unic, indiferent dacă este un acoperiș nou sau unul renovat.


 • BRAMAC
  TECTURA
  Ţigla Tectura – răspunde provocărilor arhitecturale contemporane.

  Prin liniile sale moderne ţigla Tectura se adaptează perfect unui stil arhitectural minimalist.
  Tectura  aduce noutatea unui stil formal reinterpretat constructiv şi tehnologic, fiind recomandată atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovarea acoperişurilor existente.

  MONTERO

  Detaliul face diferenta

  Frumusețe robustă

  Suprafața granulată este inovatoare pe segmentul de beton și argilă, cu granule de nisip încorporate în pigment. Bramac Montero este ideală în cazul condițiilor climatice extreme, în zone precum cele montane, zone ce se confruntă cu abundente căderi de zăpadă, vânt, viscol, vijelii, înghețuri. Strctura granulată a acestui produs îi conferă un grad ridicat de rezistență, împiedicând căderile masive și bruște de zăpadă de pe acoperiș.

  ADRIA

  Aer mediteranean pentru acoperisuri exclusiviste!

  "Aici se traieste din plin si exclusivist!" parca asta transmite o casa acoperita cu tigla Bramac Adria trecatorilor. Datorita profilului rotund si pronuntat, si a jocului viu de culori,  acoperisul casei dvs. pare ca prinde viata, iar formelor individuale ale acoperisului nu ii sunt impuse limite!
  Tigla Adria se potriveste perfect atat pentru renovarea constructiilor prestigioase, cat si pentru locuinte cu arhitectura in stil mediteranean!

  ALPINA CLASIC
  Simplitate şi rafinament într-o singură formă

  Profil de o frumuseţe clasică se adaptează oricărui tip de arhitectură, cu siguranţă şi în regiunea dumneavoastră. Gama variată de culori este însoţită de întregul sistem de accesorii şi de garanţia de 30 de ani.

  • Culorile roşu cărămiziu şi brun roşcat închis vor fi disponibile permanent şi cu suprafaţă NOVO şi cu suprafaţă Protector.
  • Culorile maro si antracit briliant vor fi disponibile doar cu suprafata Protector.
  DONAU
  Ţigla Donau într-o formă specială, ondulată inovează frumuseţea unei case autentice. Când vine vorba de un acoperiş de calitate acum ştii că le poţi avea pe toate: frumuseţe, protecţie şi accesibilitate.

  Incepand cu anul 2011 tigla Donau este disponibila cu suprafata NOVO in toate cele
  3 culori: rosu caramiziu, brun roscat deschis si maro.

  ROMANA
  Eleganţa şi sobrietatea sunt atributele estetice principale ale ţiglei Romana. Cu profilul pronunţat şi suprafaţa netedă, ţigla Romana readuce în prim plan imaginea învelitorilor tradiţionale din sud, învelitorile de olane.

  • Tigla Romana brun roşcat deschis va putea fi achiziţionată doar cu suprafaţă NOVO.
  • Tigla Romana roşu cărămiziu va fi disponibila permanent şi cu suprafaţă NOVO şi cu suprafaţă Protector.
  • Tigla Romana in culorile maro, antic si antracit briliant va fi disponibila doar cu suprafata Protector.
  MARKANT
  Linii pregnante pentru acoperisuri marcante

  Aspectul distinctiv al ţiglei Markant este amplificat de profilul traditional ideal pentru acoperisurile ce urmeaza a fi renovate.  

  Designul estetic şi marcant, continua si astazi tradiţia de sute de ani.

  Ţigla Markant este ideală atat pentru renovarea acoperişurilor tradiţionale, cat  şi pentru acoperişurile convenţionale din mediul urban.

  Cu tigla Markant frumusetea trecutului se va pastra si in viitor.

  Tigla Markant este disponibila incepand cu anul 2014 si in culoarea gri si antic

  NATURA PLUS
  Naturaleţe şi unicitate

  Ţigla Natura Plus întregeşte portofoliul de produse Bramac oferindu-vă acum calitatea Bramac la un preţ accesibil. Particularitatea acestui produs este dată de stratul de lac care, pe lângă protecţie, îi conferă ţiglei un aspect natural.

  REVIVA
  Ţigla Reviva are forma tradiţională pe care o cunoaştem încă din copilărie. Disponibilă în cele mai populare culori, care evocă zilele însorite de odinioară. Reviva îmbină tradiţia cu tehnologia modernă şi conferă chiar şi casei bunicilor un aspect nou. Cu Reviva de la Bramac, frumuseţea trecutului se va păstra şi în viitor.

  Incepand cu anul 2014 tigla Reviva este disponibila cu suprafata PROTECTOR, in culoarea rosu caramiziu si antic!


check_signSTRUCTURI • HOLCIM
  CIMENT STRUCTO
  holcim Structo® Plus CEM II/B-M (S-LL) 42,5 N este un ciment Portland compozit cu rezistenta initiala uzuala. Principalii constituenti, conform SR EN 197-1:2011, sunt clincherul, intre 65 - 79% si un adaos mixt in proportie de 21 - 35%.
  TENCO

  Tenco® - Liant special pentru lucrari de zidarie si tencuiala
  Tenco® este un liant hidraulic pulverulent, utilizat la prepararea mortarelor de zidarie si tencuiala. Liantul poate fi utilizat si pentru lucrari curente de sape.

  Avantajele oferite de Tenco®:
  - Cu Tenco® se prepara mai usor mortarele. Tenco® este un liant aditivat, nu se mai adauga decat nisip si apa pentru obtinerea de mortar ideal.
  - Aderenta mortarului este superioara, la toate straturile suport.
  - Materialul preparat cu Tenco isi pastreaza foarte bine lucrabilitatea.
  - Tencuiala finala nu mai necesita gletuire, in cazul utilizarii nisipului de pana la 1 mm.
  - Se obtin tencuieli estetice, intr-o gama variata de nuante, prin utilizarea pigmentilor. Recomandam urmarea cu strictete a recomandarilor producatorilor de pigmenti.
  - Cu Tenco® se pot realiza lucrari atat manual cat si mecanizat.

  Domenii de utilizare:
  - Mortare de zidarie (caramida, BCA, blocheti)
  - Mortare de tencuiala (caramida, BCA, beton, polistiren*) - * numai dupa aplicarea adezivului armat cu fibre de sticla.
  - Sape curente

  Atentie!

  Tenco nu se utilizeaza la prepararea betoanelor!
  Prezentare - sac: 40 kg
  Termen valabilitate - 90 zile.


 • WIENERBERGER
  POROTHERM 38 STh
  Porotherm 38STh este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Amprenta din rostul vertical de mortar, imbunatateste comportarea zidariei la actiuni seismice, reprezentand o caracteristica unica pe piata blocurilor ceramice din Romania. Porotherm 38STh beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna.
  PROROTHERM 30 STh
  Porotherm 30STh este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Amprenta din rostul vertical de mortar imbunatateste comportarea zidariei la actiuni seismice, reprezentand o caracteristica unica pe piata blocurilor ceramice din Romania. Porotherm 30STh beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna.
  POROTHERM 25-29 Th LIGHT
  Porotherm 25-29 Th Light este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 25-29 Th Light beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici, ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna.
  POROTHERM 38
  Porotherm 38 este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei.
  POROTHERM 30 ROBUST
  Porotherm 30 Robust este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei.
  POROTHERM 25 ROBUST
  Porotherm 25 Robust este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
  POROTHERM 25/30 Light Plus (25 cm grosime)
  Porotherm 25/30 Light Plus este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Produsul permite realizarea peretilor de zidarie cu grosime de 25cm sau 30cm.
  POROTHERM 25/30 Light Plus (30 cm grosime)
  Porotherm 38STh este un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Amprenta din rostul vertical de mortar, imbunatateste comportarea zidariei la actiuni seismice, reprezentand o caracteristica unica pe piata blocurilor ceramice din Romania. Porotherm 38STh beneficiaza de o configuratie speciala a peretilor ceramici ce asigura un traseu elaborat al fluxului de caldura, conferind produsului o performanta termica foarte buna.
  POROTHERM 25 N+F
  Porotherm 25 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder, destinat executiei peretilor nestructurali de inchidere si de compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
  POROTHERM 20 N+F
  Porotherm 20 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder, destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 20 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical.
  POROTHERM 11.5 N+F
   Porotherm 11.5 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 11.5 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical.
  POROTHERM 38 1/2
  Porotherm 38 1/2 este un bloc ceramic accesoriu, utilizat pentru a asigura teserea corecta a zidariei cu grosime de 38 de cm. Produsul este utilizat impreuna cu blocurile ceramice Porotherm cu grosime de 38 cm, pentru realizarea peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
  POROTHERM 30 1/2 Robust
  Porotherm 30 1/2 Robust este un bloc ceramic accesoriu, utilizat pentru a asigura teserea corecta a zidariei cu grosime de 30 de cm. Produsul este utilizat impreuna cu blocurile ceramice Porotherm 30 Robust sau Porotherm 30 STh, pentru realizarea peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.
  POROTHERM 25 3x1/3
  Porotherm 25 3x1/3 este un bloc ceramic accesoriu, utilizat pentru a asigura teserea corecta a zidariei cu grosime de 25 de cm. Porotherm 25 3x1/3 este utilizat impreuna cu blocurile ceramice Porotherm cu grosimea de 25cm, pentru realizarea peretilor structurali sau nestructurali, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

  CEMACON
  44 LM
  • singura cărămidă fabricată în România care nu necesită materiale termoizolante suplimentare;
  • economie de bani, nefiind necesară înlocuirea periodică a termoizolației;
  • economisești 13.000 euro în 30 de ani, cu care îți poți cumpăra zidărie pentru încă două case și jumătate (calculul este făcut pentru o casă de 150 mp utili, cu suprafața exterioară vitrată de 20%, în condițiile înlocuirii termoizolației de patru ori în 30 de ani);
  • nu te costă mai mult să construiești verde, de exemplu, costul construcției unei case de 150 mp utili, cu suprafața exterioară vitrată de 20%, este de aproximativ 5.500 euro, în ambele cazuri: dacă folosim EVOCERAMIC 44 LM sau zidărie de 30 cm și termoizolație de 10 cm;
  • viteză sporită de finalizare a zidului, datorită eliminării manoperei necesare pentru termoizolare; după punerea în operă, zidul construit cu EVOCERAMIC 44 LM trebuie doar tencuit;
  • confort termic sporit atât iarna, cât și vara;
  • favorizează circulația fluxului de aer din interiorul clădirilor și permite ventilarea naturală a pereților;
  • pereții realizați cu blocurile ceramice EVOCERAMIC 44 LM întrunesc performanțele termice impuse de norme în toate cele patru zone climatice din România, fără a necesita termoizolare suplimentară;
  • rezistență la compresiune dublă față de cea prevăzută de normativele din România;
  • pot fi folosite în toate zonele seismice din țară;
  • favorizează dezvoltarea durabilă și conceptul de "clădiri verzi";
  • cea mai bună rezistență la foc (Euroclasa A1).

  Caracteristici

  • Construiești verde
  • Consumul de mortar pe metru cub de zidărie scade cu minim 20%
  • Performanță termică superioară
  • Nu necesită termoizolare suplimentară
  24 LM
  • Reduceri importante de costuri:
   • timp de execuție redus: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și suprafața vitrată de 20% din totalul suprafeței exterioare de zidărie, muncești în medie mai puțin cu 7 zile (8 h/zi)
   • consum redus de mortar: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și suprafața vitrată de 20% din totalul suprafeței exterioare de zidărie, economisești 100 de saci de mortar
  • rezistență la compresiune de 12,5 N/mmp, cu 25% mai mare decât cea a cărămizilor obișnuite; astfel EVOCERAMIC 29 LM este o cărămidă care poate fi utilizată în toate zonele seismice datorită durabilității și rezistenței la vibrații;
  • elemente de ghidaj care ușurează munca și contribuie la cea mai bună aliniere a cărămizilor
  29 LM
  • Reduceri importante de costuri:
   • timp de execuție redus: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și suprafața vitrată de 20% din totalul suprafeței exterioare de zidărie, muncești în medie mai puțin cu 7 zile (8 h/zi)
   • consum redus de mortar: la o clădire cu suprafața desfășurată de 175 mp și suprafața vitrată de 20% din totalul suprafeței exterioare de zidărie, economisești 100 de saci de mortar
  • rezistență la compresiune de 12,5 N/mmp, cu 25% mai mare decât cea a cărămizilor obișnuite; astfel EVOCERAMIC 29 LM este o cărămidă care poate fi utilizată în toate zonele seismice datorită durabilității și rezistenței la vibrații;
  • elemente de ghidaj care ușurează munca și contribuie la cea mai bună aliniere a cărămizilor
  • pereți ceramici exteriori dubli, care facilitează pozarea instalațiilor și montarea diblurilor

  Caracteristici

  • Consum redus de mortar
  • Timp de execuție redus
  • Elemente de ghidaj
  • Pereți ceramici exteriori dubli
  29
  Cărămida inteligentă EVOCERAMIC 29 este un bloc ceramic care poate fi utilizat pentru realizarea pereţilor de zidărie exteriori și interiori, portanţi și neportanţi protejaţi prin tencuire/gletuire.
  1/2 44
  Cărămida inteligentă EVOCERAMIC 1/2 44 poate fi utilizată pentru țeserea pereților de zidărie interiori și exteriori, atât portanți, cât și neportanți protejați prin tencuire/gletuire.
  1/2 29
  Cărămida inteligentă EVOCERAMIC 1/2 29 poate fi utilizată pentru țeserea pereților de zidărie exteriori și interiori, atât portanți, cât și neportanți protejați prin tencuire/gletuire.
  20 NF
  Cărămida inteligentă EVOCERAMIC 20 NF este un bloc ceramic care poate fi utilizat pentru realizarea pereților de zidărie exteriori și interiori, neportanți protejați prin tencuire/gletuire.
  12 NF
  Cărămida inteligentă EVOCERAMIC 12 NF poate fi utilizată pentru realizarea pereților de zidărie interiori, neportanți, protejați prin tencuire/gletuire.
  24 V
  Cărămida inteligentă EVOCERAMIC 24 V poate fi utilizată pentru realizarea canalelor de ventilație pentru aerisirea încăperilor.

  BRIKSTON
  GVP 290/138 Seismic

  Caramida cu goluri verticale, GVP 290/138 Seismic, se utilizeaza la realizarea zidariilor cu peretil structurali, pereti nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre. Grosimile ce se pot realiza sunt 30 si 25 cm. Se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5. Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.

  GVP 290/188 Seismic

  Caramida cu goluri verticale, GVP 290/188 Seismic, se utilizeaza la realizarea zidariilor cu peretil structurali, pereti nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre. Grosimile ce se pot realiza sunt 30 si 25 cm. Se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5. Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.

  GVP 290/238 Seismic
  GV 290/138 2S

  Caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale ce se utilizeaza la zidarii cu pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 30 sau 25 cm. De asemenea pot fi folosite si la panouri de umplutura din zidarie, la structurile in cadre. Caramida Brikston GV 290/138 2S se va pune in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire. Configuratia interioara a caramizilor a fost imbunatatita in scopul de a conferi zidului o mai mare rezistenta termica.

  GV 290/188 2S

  Caramizi cu goluri verticale ce se utilizeaza la zidarii cu pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 30 sau 25 cm. De asemenea caramizile pot fi folosite si la panouri de umplutura din zidarie, la structurile in cadre. Caramida Brikston GV 290/188 2S pune in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire. Configuratia interioara a caramizilor a fost imbunatatita in scopul de a conferi zidului o mai mare rezistenta termica.

  GV 290/188 2S H

  Caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale ce se utilizeaza la zidarii cu  pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 30 sau 25 cm. De asemenea pot fi folosite si la panouri de umplutura din zidarie, la structurile in cadre. Caramida Brikston GV 290/188 2S H se va pune in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire. Configuratia interioara a fost imbunatatita in scopul de a conferi zidului o mai mare rezistenta termica.

  GV 290/238 2S

  Caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale ce se utilizeaza la pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 30 sau 25 cm. De asemenea pot fi folosite si la panouri de umplutura din zidarie, la structurile in cadre. Caramida Brikston GV 290/238 2S sa va pune in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire. Configuratia interioara a caramizilor  fost imbunatatita in scopul de a conferi zidului o mai mare rezistenta termica.

  GV 290/138
  Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea:
  • peretilor structurali,
  • peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere),
  • pereti inramati la constructii in cadre,
  Grosimile ce se pot realiza sunt 30 si 25 cm.
  Se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  GV 290/188
  Caramida cu goluri verticale ce se foloseste la realizarea zidariilor ( pereti structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere, pereti inramati la constructii in cadre).
  Grosimile de zid ce se pot realiza cu aceste caramizi sunt 30 si 25 cm.
  Caramizile se vor pune in opera cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  GV 290/238
  Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea de ziduri cu pereti structurali, pereti nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre.
  Grosimile ce se pot realiza sunt 30 si 25 cm.
  Se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  GV 365/138
  Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea:
  peretilor structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre
  Grosimile ce se pot realiza cu aceste caramizi  sunt 37.5 si 19 cm.
  Caramizile se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  GV 365/188
   Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea:
  peretilor structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre
  Grosimile de zid ce se pot realiza cu aceste caramizi sunt 37.5 si 19 cm.
  Caramizile se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  GV 365/238
  Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea zidariilor cu pereti structurali, pereti nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre
  Cu aceste caramizi se pot realiza ziduri cu grosimea de 37.5 si 19 cm.
  Caramizile se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  BRAC 290/238
  Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea: peretilor structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre.
  Grosimile ce se pot realiza sunt 30 si 25 cm.
  Se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  BRAC 365/238
  Caramida eficienta ce se utilizeaza la realizarea: peretilor structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre
  Grosimile ce se pot realiza sunt 37.5, 25 si 12.5 cm.
  Se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.
  BRAC 25 LM+NF
  Pentru zidarii structurale sau/si nestructurale tencuite (protejate impotriva penetrarii apei), cu mortar pentru zidarie pentru utilizare generala (nu se vor utiliza in zidarie cu rosturi in strat subtire).
  BKS 25

  Caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale si locasuri de mortar utilizate la realizarea zidariilor cu pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 25 cm. Aceste caramizi se pot folosi si la panouri de umplutura din zidarie la structurile in cadre. Se pun in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire.

  BKS 25 H
  Caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale si locasuri de mortar pentru zidarii cu pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 25 cm. Se pot folosi si la panouri de umplutura din zidarie la structurile in cadre. Se pun in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire.
  BKS 30
  Caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale si locasuri de mortar pentru zidarii cu pereti structurali exteriori sau interiori, cu grosimi de 30 cm. Se pot folosi si la panouri de umplutura din zidarie la structurile in cadre. Aceste caramizi se pun in opera impreuna cu un mortar de ciment-var de marca minim M5. Zidaria trebuie protejata impotriva actiunii apei prin tencuire.
  BKS 38
  Caramida cu goluri verticale ce se utilizeaza la realizarea zidariilor cu pereti structurali, pereti nestructurali (de compartimentare, de inchidere), pereti inramati la constructii in cadre in grosime de 38 cm.
  Caramizile se vor pune in opera impreuna cu mortar de utilizare generala (ciment-var-nisip) sau mortare preparate insacuite pentru zidarie de marca minim M2.5.
  Zidaria va fi proteja impotriva actiunii apei prin tencuire.


 • MACON
  Blocuri din BCA pentru ziduri structurale

  BCA MACON 3,5

  Domeniu de utilizare recomandat:

  Blocuri pentru realizarea zidurilor structurale, cu proprietăţi care asigură obţinerea unui confort termic optim, în condiţiile unei rezistenţe care permite utilizarea ca şi materiale structurale, în funcţie de zona geografică, regimul de înălţime al construcţiei şi prevederile din proiectul de execuţie.

  • Rezistenţă la compresiune: min 3,5 N/mm²
  • Conductivitate termică: 0,13 W/mK
  • Densitate aparentă în stare uscată: 480 kg/mc

  Notă: Toate tipodimensiunile disponibile în variantele BCA MACON / BCA SIMCOR 2,5, 3,5 şi 5 prezentate în tabel, dar şi cele recomandate pentru ziduri structurale se pot utiliza pentru ziduri exterioare şi interioare nestructurale.

  BCA MACON 5

  Domeniu de utilizare recomandat:

  Blocuri pentru realizarea zidurilor structurale, cu o rezistenţă care asigură un plus de siguranţă şi protecţie în cazul unor cutremure. Se recomandă utilizarea ca şi materiale structurale în cazul unor clădiri cu destinaţii speciale sau amplasate în zone cu risc seismic ridicat, în funcţie de regimul de înălţime al construcţiei şi prevederile din proiectul de execuţie.

  • Rezistenţă la compresiune: min 5 N/mm²
  • Conductivitate termică: 0,16 W/mK
  • Densitate aparentă în stare uscată: 600 kg/mc

  Blocuri din BCA pentru ziduri nestructurale

  BCA MACON 2,5

  Domeniu de utilizare recomandat:

  Blocuri pentru realizarea zidurilor exterioare şi interioare nestructurale, cu proprietăţi excelente de termoizolare şi greutate redusă. Pot fi utilizate şi pentru ziduri structurale în cazul clădirilor cu un singur nivel în zona cu acceleraţie seismică <= 0,15g (pentru mai multe detalii consultaţi Informaţii utile/Noutăţi legislative.

  Ȋn funcţie de grosimea zidului se pot utiliza şi pentru pereţi exteriori monostrat (fără izolare termică suplimentară).

  • Rezistenţă la compresiune: min 2,5 N/mm²
  • Conductivitate termică: 0,10 W/mK
  • Densitate aparentă în stare uscată: 400 kg/mc

  Tipodimensiunile disponibile în variantele BCA MACON 2,5, sunt prezentate în tabelul de mai jos. Pe langa acestea se pot utiliza pentru ziduri nestructurale si blocurile de BCA MACON 3,5. Caracteristicile tehnice pentru acestea pot fi vizualizate mai jos:

  ARCELORMITTAL
  OTEL BETON
  DIMENSIUNI:  5,5 - 12 mm
  OTEL BETON CU STRIATII

  DIMENSIUNI: 8 - 32 mm


 • METALICPLAS
  PLASE SUDATE DIN SARMA ROTUNDA TREFILATA (STNB)
  UTILIZARE
  Pentru armarea structurilor din beton
  EXECUTIE
  SR EN 438-3/98
  tabel info plase sudate
  Caracteristicile plaselor sudate confectionate din STNB
  • Limita de curgere Rp0.2  min. 460 N/mm2
  • Rezistenta la tractiune Rm  min. 510 N/mm2
  • Alungirea la rupere A10 min. 8%
  • Forta de forfecare a nodului sudat Pf>0,35 max. Rp 0.2
  PLASA DE GARD SUDATA IN RULOURI (TIP AUTOBANDA)
  UTILIZARE
  Imprejmuiri, mai ales in zonele adiacente autostrazilor
  EXECUTIE
  Din sarma zincata la cald sau electrolitic conform SREN 10223-4:2000
  CARACTERISTICI MECANICE
  • Rezistenta la tractiune Rm =350÷950 N/mm2
  • Forta de forfecare a nodului sudat  75% din Rm
  • Grosimea stratului de zinc  conform SR EN 10 244-2:2002
  • Dimensiunile ochiurilor pot fi executate intr-o varietate larga de ecarturi, in functie de cerintele utilizatorilor
  tabel info plase gard sudate
  PLASA IMPLETITA CU OCHIURI PATRATE
  UTILIZARE
  Pentru Imprejmuiri, in constructii
  CLASIFICARE
  Plasa impletita din sarma moale neagra
  Plasa împletit? din sarma moale zincata
  EXECUTIE
  STAS 2543:76
  tabel info plasa impletita

check_signSISTEME DE CANALIZARE • TERAPLAST
  TEVI PVC
  TERAPLAST Teraplast produce tevi din PVC cu mufa si garnitura in clasele de rigiditate SN2, SN4, SN8, SN32, si in gama dimensionala uzuala intre 110 si 500 mm. Tevile Teraplast sunt produse in concordanta cu cele mai inalte cerinte tehnice pentru a fi in acord cu standardele pietei europene.

check_signPAVAJE • SEMMELROCK
  PAVAJ ARC DE CERC

  Pe lângă beneficiul estetic, ARTE - Pavaj Arc de Cerc oferă un design atractiv oricărui tip de amenajare. Arcul de Cerc este format din zece piese diferite, montajul fiind simplu și la îndemână. Impresia la prima vedere este că sunt mai multe pavaje individuale, arcul de cerc, de fapt, se compune dinzece piese diferite şi din acest motiv este foarte uşor de montat.

  Caracteristici

  • aspect tradiţional combinat cu tehnică modernă
  • diversitate mare de punere în operă prin numeroase variante de montaj: drept, în valuri sau curbe şi cercuri
  • siguranţă de deplasare prin sistemul de îmbinare Einstein
  • rezistenţă sporită la acţiunea razelor UV, îngheţ şi sare de degivrare
  • montaj rapid şi simplu
  • încărcare suprafaţă: carosabilă trafic greu

   

  PAVAJ APPIA ANTICA

  Dacă vă propuneți să scoateți în evidență latura creativă a personalității dumneavoastră, Appia Antica este pavajul potrivit. Caracterul individual al pavelelor, rezistența la uzură fac din Appia Antica un pavaj cu potențial maxim de admirație pe termen lung.

  Caracteristici

  • suprafaţă nuanţată cu adaos de nisip cuarţos
  • muchii ondulate fără şanfren
  • rezistenţă sporită şi durabilitate remarcabilă
  • rezistenţă la îngheţ şi la sare de degivrare
  PAVAJ RETTANGO

  Bucuraţi-vă de o grădină îngrijită și cu stil. Gama de pavele Rettango.

  Caracteristici

  • aspect estetic deosebit şi cromatică discretă
  • rezistenţă deosebită la uzură şi la frecare
  • rezistenţă la îngheţ și la sare de degivrare
  • uşor de montat
  PAVAJ TERRA TOSCANA

  Terra Toscana este un produs unic in portofoliul produselor Semmelrock cu sistem Einstein.

  Fermecătoare din prima clipă, acestea reprezintă soluţia ideală pentru a reda spaţiilor amenajate personalitate şi stil. Beneficiază de o suprafaţă unică, având o structură aparte cu joc de nuanţe vii. În plus, datorită utilizării coloranţilor pe bază de oxid de fier, această gamă se remarcă prin rezistenţa la un grad ridicat de uzură.

  Caracteristici

  • sistem de pavaj cu adaos de criblură din piatră naturală dură, cu suprafaţă periată
  • durabilitate şi rezistenţă sporită la uzură
  • rezistenţă deosebită la îngheţ şi sare de degivrare

   

  PAVAJ UNIWELLE

  Forma vălurită și disponibilitatea culorii nuanțate poziționează produsul Uniwelle ca fiind o soluție de amenajare potrivită pentru reședințe, dar și pentru locații publice.

  Caracteristici

  • suprafață din beton aparent
  • rezistență deosebită la uzură
  • ușor de montat
  • rezistență la îngheț și sare de degivrare
  • montaj mecanizat

check_signHIDROIZOLATII • GENERAL MEMBRANE
  MEMRANE PENTRU HIDROIZOLATII
  Membrane APAO
  Compound-ul membranelor APAO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO).Rezistenta extraordinara la imbatranirea termica a acestui compound se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra.Membrane SBS
  Compound-ul membranelor SBS este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si elasticitatea.

  Membrane APP
  Compound-ul membranelor APP este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece si stabilitatea formei la cald.

ECHIPA

STRUCTURI INVELITORI, CANALIZARI, METALE

Şteţ Vasile

mobil: 0730-076598

e-mail:

Michnea Ioan

mobil: 0729-148110

e-mail: ioan@orizont-srl.ro

GRESIE - FAIANTA

Dembroczki Szabrina

mobil: 0730-076593

e-mail: szabrina@orizont-srl.ro

FINISAJE INTERIOARE - EXTERIOARE

Turbat Dorel

mobil: 0730-076597

e-mail:

INSTALATII ELECTRICE, SANITARE, INCALZIRE

Boiciuc Veronica

mobil: 0730-076595

e-mail:

Moldovan Livia

mobil:

e-mail: office@orizont-srl.ro