sediu SC ORIZONT SRL
sediul SC ORIZONT SRL

SC ORIZONT SIGHETU MARMAŢIEI SRL, cu sediul în str.Plevnei, nr.3, Sighetu Marmaţiei, Maramureş, J24/461/1991, CUI RO 2204805, a fost înfiinţată în 1991.

Evoluţia societăţii, începând de la înfiinţare, a fost în continuă ascendenţă, atât ca şi activitate şi dezvoltarea ramurilor de activitate cât şi ca cifră de afaceri.

Principalul domeniu de activitate este comercializarea materialelor de construcţii dar societatea a dezvoltat alte ramuri de activitate:

  1. Lucrări de construcţii-antrepriză,
  2. Dezvoltarea unui parc auto propriu cu un efectiv de 25 de autocamioane de 24 tone care efectuează transport intern şi internaţional, atât propriu cât şi pentru terţi, cu licenţă pentru activităţi de intermediere a operaţiunilor de transport rutier şi licenţă pentru transport rutier public de mărfuri în trafic internaţional,
  3. Investiţii noi, cum ar fi Autogara Sighet, cu sediu şi peroane, Autobaza de pe str. N. Titulescu – unde s-au făcut reabilitări de depozite şi modernizarea acestora; o clădire de birouri pe trei nivele de 2500 mp pe str. A. Mureşanu din centrul municipiului Sighetu Marmaţiei şi Service auto pentru camioane.
  4. În anul 2006 s-a montat o staţie de betoane cu capacitate de 50 mc./ oră complet automatizată, de producţie italiană, care livrează betoane uşoare, betoane semigrele şi grele, betoane de rezistenţă şi betoane monolit, cu mijloace auto speciale proprii, şi care după o lună de la intrarea în funcţiune şi-a atins parametrii de producţie.
  5. Din noiembrie 2013 am adăugat un nou magazin în centrul municipiului Sighetu Marmatiei cu profil măcelărie şi o carmangerie de prelucrare şi conservare a cărnii la sediul nostru de la Autobaza de pe str. N. Titulescu.
  6. În 2014 am deschis o balastieră prin închirierea unui teren în suprafaţă de 7600 mp pe albia minoră a râului Iza, situat în extravilanul localităţii Vadu Izei, judeţul Maramureş.

Societatea este certificată cu Certificat SRAC, privind sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OHSAS 18001:2007, sistemul de management de mediu ISO 14001:2004 şi sistemul de management al calităţii ISO 9001:2008.

premii

Produsele comercializate de noi se pot gasi si in punctele de lucru din Ocna Sugatag, Barsana, Petrova, Moisei, Ieud, Ruscova, Borsa si Vadu Izei.

Premiile si distinctiile primite de-a lungul timpului de la diferite institutii de profil vin sa confirme calitatea si seriozitatea firmei noastre.