STATIA DE BETOANE

staţie modernă, automatizată, fabricată de IMER GROUP, care corespunde cerinţelor pieţei de profil. Capacitatea de producţie este de 50 mc/h.

ECHIPA

Mathe Attila

mobil: 0730-076579

Seicean Ildiko

mobil: 0730-076569

e-mail: ildi@orizont-srl.ro

CARACTERISTICI

 

Este formată din 4 silozuri pentru agregate prevăzute cu sistem de încălzire cu apă caldă pentru anotimpul rece şi o cabină de comandă care conţine partea electronică şi partea computerizată a staţiei. Sunt 2 silozuri pentru ciment, fiecare cu o capacitate de stocare de 70 to. Buncărele pentru agregate sunt despărţite cu panouri de beton pentru a împiedica amestecarea sorturilor. Betoanele sunt obţinute din agregate sortate şi spălate. Staţia de betoane este dotată atât cu unităţi de dozare a aditivilor precum şi cu filtre de praf pentru silozuri, pentru a evita poluarea mediului. Betoanele sunt preparate pe baza unor reţete elaborate şi verificate în prealabil.

Calitatea betoanelor este verificată în laboratorul propriu, laborator de gradul II, autorizat. Aici sunt analizate agregatele care intră în compoziţia betonului, precum şi rezistenţele betoanelor fabricate.

La cerere efectuăm analize şi pentru terţi.

Staţia de betoane este autorizată de SRAC şi se încadrează în normele ISO.

Aprovizionarea agregatelor se face cu autospecializate cu capacitatea de 18 şi 22 mc.

Tranportul betoanelor se realizează cu 5 autobetoniere. Acestea sunt echipate cu automalaxoare și asigură malaxarea, fiecare având o capacitate de 9 mc. Un mixer este prevăzut cu pompă, a cărei capacitate de pompare este de 50 mc/h.

Staţia de betoane produce o gamă variată de betoane, de la clasa de beton C 8/10 până la betoane cu rezistenţă ridicată, cum ar fi C 40/50. De asemenea producem betoane rutiere, betoane hidrotehnice, şape, încercând să venim în întâmpinarea cerinţelor clienţilor.

 

BETOANE SI AGREGATE